• Termini razgovora s učiteljima

    • Menu za studeni

    • Šk. kurikulum 2020./21.

    • INFORMACIJE 1

      iNFORNACIJE 2

Najčešća pitanja

E-mail adresa škole: pantovcak@os-pantovcak-zg.skole.hr 

OŠ Pantovčak na fejsu

Prati Facebook 200

 

Međunarodni projekti

 erasmus ka1 tr

 erasmus ka2 tr

eTwinning 190

 ostali medjunarodni projekti

 

 

 

pasch 190

 

schulwarts 1
  SCHULWÄRTS

 

Školski list "Pantač"

panatac 12 naslovnica

skola u medijima

Zahvalnice

zahvalnica_ni_pet_ni_sest.jpg zahvalnica_sigurniji_internet.jpg zahvalnica_crveni_nosevi.jpg zahvalnica_krugovi_igracke.jpg svjedodzba_o_sudjelovanju.jpg

Prognoza

Zagreb

Prijava

A+ R A-

OŠ Pantovčak - Vježbaonica za studente Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

uf pant logo

Osnovna škola Pantovčak imenovana je u školskoj godini 2015./2016. vježbaonicom za redovne studente Učiteljskog fakulteta u Zagrebu za nastavni predmet Njemački jezik.
U suradnji s voditeljicom metodičkih vježbi doc. dr. sc. Željkom Knežević i Julijanom Lepur, prof. njemačkoj jezika i književnosti studenti redovito održavaju javne i individualne sate.

 

Opširnije...

Workshop: „Halloween-Spuk.“

Halloween spuk 600

U sklopu projekta Schulwärts und kulturweit učenici 1. c razreda sudjelovali su u radionici „Halloween-Spuk.“koju je pripremila i zajedno s profesoricom njemačkog jezika Mirellom Kujundžić-Lujan vodila profesorica Luisa Renkert, naša gošća iz Njemačke.

Prvašići su se veselili učenju nove pjesme na njemačkom jeziku uz pokret i pjevanje nakon čega je uslijedila likovna radionica izrade šišmiša. Najbolji dokaz da se i s najmanjima može primijeniti CLIL metoda poučavanja tj. poučavanje drugih predmeta, u ovom slučaju glazbene i likovne kulture, na njemačkom jeziku.

 

 

 

 

 

 

Workshop: „Mathe auf Deutsch? Kein Problem.“

mathe deutsch 1

U sklopu projekta Schulwärts und kulturweit naši učenici imaju priliku učiti njemački jezik uz izvorne govornike prema CLIL metodologiji podučavanja i na taj način povezivati nova znanja iz različitih predmeta na njemačkom jeziku. 

Radionicu „Mathe auf Deutsch? Kein Problem.“ zajednički su osmislile profesorica matematike, Katarina Vrančić i Julijana Lepur, profesorica njemačkog jezika.

Učenici 6. c razreda su tijekom radionice uz izvorne govornike, profesorice Luisa Renkert i Julia Michelle Schröder uspješno povezivali matematičke zadatke na njemačkom jeziku uz nove tehnologije.
Uz digitalne alate koje nam je ustupio Goethe Institut Kroatien i uz suvremeni pristup podučavanju učenici su s oduševljenjem primjenjivali znanje zbrajanja i oduzimanja cijelih brojeva te rada sa zagradama kroz niz aktivnosti. Primjenjivali su svoje matematičko znanje u raznim zadacima, zadacima iz svakodnevnog života koji su bili zadani na njemačkom jeziku.

Kao osvrt učenika najviše nam se svidjela želja učenika da bi i druge predmete željeli slušati na njemačkom jeziku. Mi naravno planiramo tu želju ispuniti.

U nastavku pogledajte kratki video i fotografije sa radionice:

 

Opširnije...

GOETHE-ZERTIFIKAT A1/A2: FIT IN DEUTSCH

goethe 1

PSSSST. Ispiti u tijeku. Učenici 8. razreda pristupili su 1. 10. 2020. polaganju GOETHE-ZERTIFIKATA A1/A2: FIT IN DEUTSCH,

 

međunarodno priznatog certifikata o razini jezične kompetencije stranog jezika ljestvice Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike u Goethe Institutu Kroatien. Ispite su provodili certificirani ispitivači Goethe Instituta Zagreb.

Još jedna potvrda više da se na našoj školi kontinuirano ulaže u jezično obrazovanje naših učenika.

S nestrpljenjem očekujemo rezultate!

 goethe 2

 

 

 

 

Natječaj „FREIHEIT"

freiheit 1

„Die Welt hat nie eine gute Definition für das Wort Freiheit gefunden“ (Abraham Lincoln)

„Svijet nikada nije imao dobro definiranu riječ sloboda.“ (Abraham Lincoln)

Odvažili smo se i sudjelovali na natječaju Freiheit“ u sklopu Pasch inicijative pod pokroviteljstvom Goethe Instituta Kroatien. Likovno- jezični radovi naših učenika prepoznati su i nagrađeni te će biti objavljeni u sklopu predstojećeg PASCH kalendara. Zadatak učenika bio je dočarati i predočiti kako se osjećaju za vrijeme pandemije, koliko slobode imaju i mogu li se kod kuće, odvojeni od svojih prijatelja/ica, dijela svoje obitelji, kulturnih događanja, osjećati slobodno odnosno osjetiti slobodu i živjeti slobodno i je li sloboda univerzalna. Čestitamo svima na sudjelovanju, a autore nagrađenih radova očekuju premije. Herzlichen Glückwunsch!

Nagrađene radove naših učenika možete pogledati na Facebook stranicama Goethe Instituta Kroatien:

ili u nastavku:

 

 

Opširnije...

SCHULWÄRTS AN DER GRUNDSCHULE PANTOVČAK

schulwarts 1Međunarodna Inicijativa Schulwärts und kulturweit se po prvi puta provodi u Hrvatskoj u OŠ Pantovčak. Vrlo smo ponosni i sretni što naši učenici imaju priliku učiti njemački jezik uz izvorne govornike prema CLIL metodologiji i što će na taj način imati priliku integrirati druge nastavne predmete u proces učenja njemačkog jezika. Učenici će na taj način stjecati nova znanja i primjenjivati postojeća iz predmeta poput matematike, biologije, glazbene kulture i sličnih, koristeći njemački jezik u svakom trenutku. Kolegice Luisa Renkart i Julia Michelle Schröder provesti će prvo polugodište u OŠ Pantovčak. Herzlich Willkommen!

 

Svjetski dan morskih kornjača

 

HPM logo 150Tijekom mjeseca svibnja ove školske godine učenici 1. A razreda i učiteljica Tatjana Pešić Ilijaš prisustvovali su on-line radionici u organizaciji Hrvatskog prirodoslovnog muzeja, a povod je bio Svjetski dan morskih kornjača. Rezultat je on-line izložba učeničkih radova pod nazivom „Ta dobra morska bića“, podsjetnik na važnost očuvanja te zaštićene morske, životinjske vrste.

Na poveznici pogledajte cijelu prezentaciju učeničkih radova kao i uvodni članak o cijelom projektu: http://www.hpm.hr/hr/Doga%C4%91anja/Doga%C4%91anje/Svjetski%20dan%20morskih%20kornja%C4%8Da_6070

 

 

Dan grada Zagreba

 

ZAGREBU

 

Povrh starog Griča brda
Kao junak lijep i mlad,
Smjele glave,
Čela tvrda,
Slavni stoji Zagreb-grad;
Živ, ponosit,
Jak prkosit,
Kad slobode plane boj.
Tko tu klikô ne bi:
Slava, slava tebi,
Zagreb-grade divni moj!

                                           AUGUST ŠENOA

Opširnije...

Kreni u 1. razred i uči njemački kao 1. strani jezik!

logo 150Poštovani roditelji, pozivamo Vas da razmislite i odaberete njemački jezik kao prvi strani jezik za Vaše dijete. Ovakav izbor omogućava brojne prednosti, neke već danas, a neke u budućnosti...

Škola potiče i podržava ovu inicijativu! Veselimo se zajedničkoj suradnji, novoj virtualnoj učionici, te učenju njemačkog jezika po najsuvremenijim metodama podučavanja.

Škljoc za više informacija...

Opširnije...

VAŽNA OBAVIJEST roditeljima/skrbnicima djece dorasle za upis 1. razred školske godine 2020./2021.

 

Picture1Molimo roditelje/skrbnike čije dijete je školski obveznik šk.god. 2020./2012. i pripada upisnom području Osnovne škole Pantovčak da se putem emaila jave stručnoj suradnici psihologinji Vesni Rak (e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ). U mailu navedite vaše kontakt podatke (mobitel i email) te osnovne podatke o djetetu (ime prezime, datum rođenja, ime vrtića ako ga je dijete pohađalo)  kao i eventulne specifičnosti. Ukoliko niste u mogućnosti podatke dostaviti putem e-maila možete nazvati tajništvo škole na telefon 01/4824 – 148, kućni 102 od 9:00 do 13:00 sati. Važno nam je dobiti vaše podatke kako bi vas mogli kontaktirati vezano uz proceduru upisa i imati uvid u brojčano stanje prvašića koji će pohađati našu školu. Svakako se možete prijaviti na pregled kod liječnice školske medicine Ane Šesto putem adrese https://www.terminko.com. Ukoliko ne stanujete na našem upisnom području također se na isti način možete obratiti stručnoj suradnici psihologinji uz napomenu da ne pripadate upisnom području OŠ Pantovčak. 

Miroslav Klobučar, ravnatelj

 

 

 

Sretan Uskrs

 

Poštovani roditelji, dragi učenici, 
unatoč svemu - slavimo i veselimo se Uskrsu! 
Uskrs nas podsjeća na pobjedu života!
 
Želimo vam sretan Uskrs i puno blagoslovljenih
zajedničkih trenutaka u vašom obiteljima!
 
ravnatelj i djelatnici OŠ Pantovčak 
 

 

Sve će biti u redu!

Dragi naši likovnjaci, članovi Likovnih grupa naše škole!

Pokažite još jednom svoju kreativnost i učinite svima ove izazovne dane šarenijima, jer ne smijemo zaboraviti ono važno: Sve će biti u redu! Po uzoru na djecu iz Italije koji su na prozorima svojih zgrada/ kuća istaknuli poruke Sve će biti u redu! (Andrà tutto bene!) kako bi stavili osmijeh na lica susjeda te poslali poruku optimizma i vjere u bolje nadolazeće dane, Forum za slobodu odgoja osmislio je aktivnost u kojoj ćemo na isti način zašareniti naše prozore (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) .

Vaš zadatak je izraditi plakat ili crtež s porukom Sve će biti u redu! te ih izložite na svojim prozorima/balkonima da ih mogu vidjeti susjedi ili možete osmisliti nove, prigodne stihove na melodiju pjesme Psihomodo Popa – Sve će biti u redu! ili nekog drugog hita koji poziva na optimizam.

I, naravno, nama pošaljite fotografiju kako bismo što veći broj lijepih i pozitivnih poruka dostavili do što većeg broja ljudi. Na likovni rad u desni donji ugao, lijepo molimo, napišite ime i prezime djeteta, te razred. Svoje radove nam šaljite do 20. travnja 2020. na naše adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
                                                 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
                                                 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Molimo roditelje učenika nižih razreda da dječje radove šalju sa svojih mail adresa kako bi time ujedno i dali suglasnost za njihovo objavljivanje na mrežnoj stranici Škole.

Veselimo se vašim radovima!

Vaši

učiteljice Borna i Jasna te učitelj Tihomir

Opširnije...
Dabar 2020

Dabar 2 150Učenici L.N. (7. b), T.B. (8. a), L. Đ. (8. a) i M.I. (8. b) su sa svojim ostvarenim rezultatom na natjecanju Dabar 2020 završili među 10 posto najboljih učenika u Hrvatskoj u kategoriji MegaDabar (ukupno 295 učenika se natjecalo u ovoj kategoriji).

ISKRENE ČESTITKE NAŠIM DABROUČENICIMA! :)

 

 

 

FAŠNIČKE MASKE ZEMALJA EU

maske 6 150

U Muzeju grada Zagreba možete razgledati izložbu na temu Fašničke maske zemalja EU.
Izložene su krinke naših malih likovnjaka pod mentorstvom učiteljice Borne Prpić te velikih kreativaca pod mentorstvom pedagoginje Marine Žitković i knjižničarke Jelene Pervan. Učenici su trebali proučiti tradiciju maskiranja u pojedinoj zemlji ili više njih, a zatim različitim materijalima i tehnikama izraditi maske koje se tradicionalno pojavljuju za vrijeme fašnika.
Čestitamo svim sudionicima te učenicima viših razreda i mentoricama na osvojenom 2. mjestu.

                                                 https://www.mojmaksimir.com/content/maske-2020-izlo%C5%BEba-u-mgz

Opširnije...
Poziv na Županijsko natjecanje iz matematike

matematika natjecanje 20 15027. siječnja 2020. na Školskom natjecanju iz matematike (škole centra Zagreba) održanom u OŠ Matka Laginje, našu školu predstavljalo je 8 učenika u kategorijama od 4. – 8. razreda. Učenici su ostvarili vrlo dobre rezultate, neki od njih i odlične te su dobili poziv na Županijsko natjecanje. Županijsko natjecanje iz matematike održat će se 4. ožujka 2020. u OŠ Miroslava Krleže, a učenici koji su svojim odličnim rezultatima zaslužili poziv su:

4. razred – Dinko Pribičević
5. razred – Veronika Jurić
7. razred – Ivan Školnik

 

Međunarodni likovni natječaj "Velikani hrvatske prošlosti"

m j zagorka 3 150Elizabet Demirkan, učenica 4.b razreda, osvojila je 1. nagradu na međunarodnom likovnom natječaju „Velikani hrvatske prošlosti" portretom Marije Jurić Zagorke napravljenim u tehnici kemijske olovke. 

Natječaj su organizirali DV Iskrica i OŠ Grigora Viteza iz Zagreba. Cilj natječaja je bio kroz crtačku tehniku kemijske olovke osvijestiti i pokrenuti kreativnost djeteta, nudeći mu pravo na znanje i doživljaj prošlosti svoga naroda.
Učenici su, uz vodstvo učiteljica/učitelja, trebali doznati nešto više o Mariji Jurić Zagorki, istražiti njezin rad i djelo, te njezinu važnost za hrvatsku književnost. Potom su istražili mogućnosti kemijske olovke kao likovno – tehničko sredstvo i njome ostvarili zadatak.

Na natječaju je sudjelovalo više od 1500 djece vrtićke i rane školske dobi iz Republike Hrvatske i inozemstva.

Čestitamo Elizabet i njenoj mentorici Jasni Bartolović Rimac!

Opširnije...
Natječaj "Oboji svijet"

oboji svijet 3 150

Na natječaju "Oboji svijet" u kategoriji "Inovacije" nagrađeni su učenici OŠ Pantovčak: Katja Vučković, Sara Majerić, Petra Vujčić, Jan Horčička, Mislav Krpanić, Ivan Školnik, Robert Pižeta i Andro Tomić Ćuk. Izradili su okvire za tzv. selfije, na okvire su napisali pozitivne poruke i riječi osnaživanja, fotografiraju se u tim okvirima (lice) i zatim tu fotografiju stavljaju na početnu pozadinu mobitela.

Cilj: svaki puta kada uključe mobitel pojavljuje im se vlastita fotografija s porukom, porukom koja predstavlja pozitivni pomak u njihovom životu. Mogu se fotografirati u svim okvirima i time imaju mogućnost mijenjanja pozadina na mobitelu u skladu s ciljem koji si postavljaju za vlastito ponašanje i svoj život. Mogu izrađivati okvire i ukrašavati ih, mijenjati poruke i stvoriti si vlastitu datoteku pozitivne psihologije.

Više na poveznici: Forum za slobodu odgoja

 

Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici Marini Žitković!

Opširnije...
Kros - Prvenstvo Grada Zagreba

ššsgz 150U kategoriji 7. i 8. razreda, od prijavljenih 49 škola, naši učenici Ian Kušlan, Vito Bruno Dičić, Luka Grgić, Jakov Kraljević i David Ljubenko su postigli izvrsno 2. mjesto u krosu na Prvenstvu Grada Zagreba te su time osigurali nastup na državnom prvenstvu u Poreču u 5. mjesecu...

U kategoriji učenika petih i šestih razreda naši učenici u sastavu Ivan Ante Gašparac, Borna Burek, Karlo Stepan, Juraj Milanović i Fran Sambol osvojili su sedmo mjesto.

Ovim putem čestitamo našim učenicima i njihovom mentoru Matiji Eršeku, prof. Tjelesne i zdrastvene kulture!

 

Opširnije...
Učenice 7. a razreda predstavile svoj eksperimentalni rad na Državnom natjecanju iz fizike

fizika naslovna 150Učenice 7.a razreda, Dora Mataić i Mara Bošnjak, predstavile su svoj eksperimentalni rad „Čokoladni viskozimetar" na Državnom natjecanju iz fizike od 10. – 13. travnja 2019. u Poreču i to pod budnim okom Danijele Takač, prof fizike i njihove mentorice.
Učenice su izradile viskozimetar te ispitivale kvalitetu različitih vrsta čokolada i meda mjereći njihovu viskoznost na različitim temperaturama. U svom su radu dokazale da najveću viskoznost i kvalitetu ima čokolada s 72% kakaa te med domaće proizvodnje.
Od ukupno 52 predana rada u kategoriji osnovnih škola rad naših učenica odabran je među 6 najboljih osvojivši 4. mjesto.

Bravo!

 

Opširnije...
Likovni natječaj "Maske"

zahvala maske 19 150Učitelji naše škole Borna Prpić Sovilj (4.a) i Tihomir Razum (5.a) te pedagoginja Marina Žitković (Debatni klub) ove su se godine uključili u realizaciju projekta Maske koji se realizira u partnerstvu Centra za kulturu i informacije Maksimir i Muzeja grada Zagreba. U konkurenciji dvadesetak zagrebačkih škola osvojili su 2. nagradu prema ocjeni stručnog žirija koji je procjenjivao maske pristigle na natječaj.

Čestitamo našim učenicima i njihovim mentorima.

Pogledajte njihove radove u našoj galeriji...

 

 

 

Opširnije...
Klokan bez granica

klokan bez granica 2017Međunarodno matematičko natjecanje ''Klokan bez granica''

Udruga "Klokani bez granica" međunarodnog je karaktera i okuplja predstavnike velikog broja Europskih zemalja. Njezin je cilj popularizirati matematiku i omogućiti širenje osnovne matematičke kulture. Glavna joj je zadaća organizacija igre - natjecanja "Matematički klokan" koja popularizira matematiku među mladima. Namjera je motivirati učenike da se bave matematikom izvan redovitih školskih programa. Moto igre - natjecanja "Matematički klokan" je: bez selekcije, eliminacije i finala.
I ove godine, drugi put za redom, Osnovna škola Pantovčak priključila se Međunarodnom matematičkom natjecanju ''Klokan bez granica''. Pod pokroviteljstvom Hrvatskog matematičkog društva, natjecanje je ove godine održano po devetnaesti put u Republici Hrvatskoj, 23. ožujka u 12 sati i 30 minuta.
S približno istim zadacima u isto vrijeme ove godine natjecalo se više od 6 milijuna učenika u 69 država svijeta, što ovo natjecanje čini najvećim školskim natjecanjem.

U Hrvatskoj je natjecanje održano u 545 osnovnih i 124 srednje škole u svim županijama, a učenici su se natjecali podijeljeni u sedam kategorija:
PČELICE – II razred osnovne škole – 8 698 učenika - P
LEPTIRIĆI – III razred osnovne škole – 7 772 učenika - L
ECOLIERS – IV i V razred osnovne škole – 11 522 učenika - E
BENJAMINS – VI i VII razred osnovne škole – 7 192 učenika - B
CADETS – VIII razred osnovne i I razred srednje škole – 3 923 učenika - C
JUNIORS – II i III razred srednje škole – 2 313 učenika - J
STUDENTS – IV razred srednje škole – 740 učenika – S

Ukupno se natjecalo 42 160 učenika.

U našoj školi sudjelovalo je 67 učenika.
Prilikom dolaska na natjecanje svaki učenik je dobio ''poklon za svakoga'', a 10% najbolje plasiranih učenika u cijeloj državi dobilo je i posebne simbolične nagrade te priznanja.

Možemo se pohvaliti i uspjehom naših učenika (u 10% najboljih):
2. razred - Jurić Veronika (prvo mjesto)
- Lukač Ema
- Fajdetić Ena
- Baudoin Dagmar
3. razred - Čaleta Inka
5. razred - Magdić Lara
6. razred - Karlo Vuk

Čestitke svim sudionicima, a posebno nagrađenima te zahvaljujem našim vrijednim učiteljicama i profesoricama na uloženom trudu.
Povjerenik za natjecanje, Katarina Vrančić, prof.

Državno - biologija

biologija drzavno 150Izvrstan uspjeh naše Nere Đurđević na Državnom natjecanju iz biologije. Odlično peto mjesto nagrada je za redovit, predan i dugotrajan dodatni rad u zajedništvu s njezinom mentoricom i učiteljicom Tatjanom Polchert. Obzirom da je Nera ovako dobar rezultat i vrijedno iskustvo ostvarila u sedmom razredu, za nadati se da bi s tim iskustvom i takvim stavom u osmom razredu rezultat mogao biti i bolji. Čestitamo!

 

 

 

 

Opširnije...
Izložba - Modni kolaž

MK plakat 150Učenici 2. B razreda osmislili su dizajn majica i u suradnji s Muzejom za umjetnost i obrt ostvarili vlastitu izložbu svojih uradaka. Izložba je, nakon svečanog otvorenja 21. ožujka 2017., bila otvorena za javnost i, kako smo doznali, vrlo posjećena. Ime naše škole „Pantovčak", u toj je prigodi, bilo dio bogatog fundusa cijenjenog Muzeja u Zagrebu.
Izložbu predstavljamo s nekoliko fotografija, a s ponosom objavljujemo plakat i deplijan koji je pratio našu izložbu „Modni kolaž".

 

Opširnije...
Zagi maska - prva

zagi pozivnica 150Ove godine obilježava se 30 godina od Univerzijade – sportske manifestacije koja se održala 1987. u Zagrebu.
Muzej grada Zagreba i Centar za kulturu i informacije Maksimir organizirao je likovni natječaj MASKE. Tema je bio ZAGI – simpatična vjeverica sa crnim prepoznatljivim šeširićem i ogromnim repom u pet boja.
Likovnjaci (učenici 2.a, 2.b, 3.a i 3.b r.) su napravili 20 maski Zagija i osvojili 1. nagradu. Maske se nalaze u Muzeju grada Zagreba i mogu se pogledati do 22.veljače, 2017.
Evo njihovih Zagija razigranih repova...

Mentorica – učiteljica: Borna Prpić Sovilj

Opširnije...

Studeni u slikama

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje... župa sv. Kvirina upalila svijeće u znak sjećanja...

vukovar 1 210vukovar 2 210vukovar 3 210

 

 

 

 

Listopad u slikama

hello october

Slikokaz - foto dnevnik događanja u školi...

 

 

Opširnije...
×

Warning

Failed loading XML file

e upisi veliki

edu hr portal veliki

google link veliki

youtube link veliki

Ustanova

OŠ PANTOVČAK
Hercegovačka 108
10000 ZAGREB
 
Telefon:
01/4824 148 (centrala)
 
01/ 4822 585 (stara škola)
 
Fax:
01/4824 422
 
E-mail:
 
OIB: 87153754672
Račun: HR 5823600001101469343
Vaš E-mail:
Predmet:
Poruka:
Koliko očiju ima čovjek?

Djelatnici

Ravnatelj:
Miroslav Klobučar, prof.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rad sa strankama:
Ponedjeljak:16.30-18.30 (ili po dogovoru)
 
Stručne suradnice:
Pedagoginja,
Marina Žitković
marina.zitkovic(at)skole.hr
Rad sa strankama:
Utorak: 17.00 - 19.00 (ili po dogovoru)
 
Psihologinja,
Vesna Rak
vesna.rak(at)skole.hr
Rad sa strankama:
Utorak i četvrtak: 17.00 - 19.00 (ili po dogovoru) 
 
Knjižničarka,
Jelena Pervan
jelena.pervan1(at)skole.hr
 
Službenik za zaštitu osobnih podataka,
Danijel Forjan

danijel.forjan2(at)skole.hr

pantovcak(at)os-pantovcak-zg.skole.hr

 
 
Učitelji razredne i predmete nastave.
 
Tajništvo:
Mirjana Gjano
mirjana.gjano(at)skole.hr
 
Rad sa strankama:
10.30 - 11.30 
13.00 - 14.00
 
Računovodstvo:
Veronika Prskalo
veronika.prskalo(at)skole.hr
ospantovcak.uplatnice(at)gmail.com
 
Rad sa strankama:
11.30-13.00

Razredna nastava

1.a  Marija Gašparuš 
       marija.gasparus(at)skole.hr
 
1.b  Jasna Bartolović Rimac
        jasna.bartolovic-rimac(at)skole.hr
 
1.c  Ivan Oreški
       ivan.oreski5(at)skole.hr
 
2.a  Tatjana Pešić Ilijaš
        tatjana.pesic-ilijas(at)skole.hr 
 
2.b  Borna Prpić Sovilj

       borna.prpic-sovilj(at)skole.hr

        
2.c  Ivona Presečki
       ivona.presecki(at)skole.hr
 
3.a  Olgica Malkoč Vincelj 
        olgica.malkoc-vincelj(at)skole.hr 
 
3.b  Valentina Boc Perus
        valentina.boc(at)skole.hr 
 
4.a  Sanja Trtanj 
        sanja.trtanj(at)skole.hr 
 
4.b  Daniela Žižanović
        daniela.jukic1(at)skole.hr 
 
4.c  Dina Batarilo
        dina.dzineva(at)skole.hr
 
 
U želji da vam što cjelovitije prikažemo rad naše škole, aktualno vas informiramo i uspješnije s vama komuniciramo izradili smo novu internetsku stranicu škole.
1.a i 1.c  Jasna Babić
1.b i 1.c  Zrinka Filipović
 
 
2.a  i 2. b Marko Pleslić
2.c  Marina Krakan
 
 
3.a  Ema Herak
3.b  Magda Marić
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Predmetna nastava

5.a Branka Kovač, Glazbena kultura
       branka.kovac(at)skole.hr
 
5.b Josip Vincetić, Hrvatski i Njemački jezik
      josip.vincetic(at)skole.hr
 
6.a Marina Moćan, Engleski jezik
        marina.mocan(at)skole.hr 
 
6.b Željka Frančić, Hrvatski jezik
       zeljka.francic.simek(at)skole.hr 
 
6.c Matija Dugandžić, TZK
        matija.dugandzic(at)skole.hr
 
7.a Tihomir Razum, Likovna kultura
      tihomir.razum(at)skole.hr
 
7.b Danijel Forjan, Informatika
       danijel.forjan2(at)skole.hr 
 
 7.c Matija Eršek, TZK
       matija.ersek(at)skole.hr
 
8.a Zrinka Šipušić, Kemija
       zrinka.sipusic(at)skole.hr
 

8.b Đurđica Miškulin, Povijest

       durdica.miskulin(at)skole.hr 

     

 

 
 
 
 
 
Ante Bašić, Hrvatski jezik
ante.basic14(at)skole.hr
 
Kristina Čajo Anđel, Engleski jezik
kristina.cajo-andel(at)skole.hr
 
Mirella Kujundžić Lujan, Njemački jezik
mirella.kujundzic-lujan(at)skole.hr
 
Eleonora Deriš, Engleski jezik
eleonora.deris(at)skole.hr
 
Julijana Lepur, Njemački jezik
 
Jasenka Parađiković, Matematika
jasenka.paradikovic(at)skole.hr
 
č.s. Monika, Vjeronauk
ana.brcic1(at)skole.hr
 
Mirjana Horvat, Geografija
mirjana.horvat1(at)skole.hr
 
Katarina Vrančić, Matematika
katarina.vrancic(at)skole.hr
 
Tatjana Polchert, Biologija
tatjana.polchert(at)skole.hr
 
Marija Magić, Vjeronauk
marija.magic(at)skole.hr
 
Danijela Takač, Fizika i Tehnička kultura
danijela.takac(at)skole.hr