• Termini razgovora s učiteljima

  • Datumi pisanih provjera znanja

  • Menu za ožujak

  • Šk. kurikulum 2015./2016.

  • INFORMACIJE 1

   iNFORNACIJE 2

Najčešća pitanja

Dobrodošli na novu mrežnu stranicu škole!           Nakon istraživanja stranice pomozite nam da budemo bolji i ispunite on line upitnik. 

A+ R A-

Predmetna nastava na daljinu - 16. 03. 2020.

skola za zivot ON LINEPoštovani učenici i roditelji,

Za predmetnu nastavu, u prvom razdoblju je predviđeno da učenici dio sadržaja gledaju na Sportskoj televiziji (raspored za ponedjeljak u nastavku) a dio sadržaja dobivaju od predmetnih učitelja. Glavna platforma predviđena za komunikaciju i dijeljenje sadržaja u predmetnoj nastavi je Offcie 365 putem aplikacije Teams. Kada se učenici prijave na Teams moći će vidjeti sve predmete (timove) koje imaju u tom razredu. Predmetni učitelji će im putem tih timova ponuditi sadržaj, zadavati zadatke i održavati komunikaciju. Obavezno je svakodnevno sudjelovanje učenika u kreiranim timovima. Osim predmeta bit će kreiran razred (tim) s razrednicima putem koje će se komunicirati sve ono što spada u odgovornosti razrednika. Nastava putem Sportske televizije počinje sutra u punom opsegu a početne detalje o načinu komunikacije, dinamici i sadržajima unutar Office 365 alata primit ćete putem emaila. Nakon uspostavljanja funkcionalnog sustava komunikacija se prvenstveno odvija putem aplikacije Teams između učenika i predmetnih učitelja. Za sada učenici još uvijek ne mogu vidjeti kreirane timove jer je zapelo na kapacitetima Carneta, situacija se riješava i računamo da će do srijede sve biti posloženo. Ukoliko slučajno nemate Sportsku televiziju na vašem TV ekranu istu je moguće gledati uživo na internetu.

Napominjemo da osim sadržaja koji će učenici trebati predati putem interneta učitelji imaju slabu ili nikakvu kontrolu o obavljenom (na primjer i učitelj TZK-e će zadati određene vježbe i njihovu količinu) pa vas podsjećamo da je u ovoj situaciji vaša uloga kontrolora iznimno važna. Znamo da mnogi od vas neće biti kod kuće ali izdvojite vrijeme i provjerite što se taj dan događalo na platformi za učenje na daljinu, kakvi su bili zahtjevi i što je napravljeno. Učenici moraju biti svakodnevno prisutni na platformi, u suprotnom, njihov izostanak se mora opravdati razrednicima. Naravno, s razrednicima i prema potrebi učiteljima predmetne nastave i dalje možete komunicirati putem emaila - emailove svih učitelja možete pronaći na dnu web stranice škole.

Učenici trebaju izvršavati aktivnosti u virtualnim učionicama, ali ne treba inzistirati da to rade u realnom vremenu (sinkrono), nego tijekom dana jer možda imaju teškoća pristupiti internetu ili dijele uređaj s braćom i sestrama. Dakle, bilo kada u tijeku dana je prihvatljivo da učenici odrade svoje obaveze.

  RASPOREDI POD OPŠIRNIJE                                                                                      Miroslav Klobučar, ravnatelj

Opširnije: Predmetna nastava na daljinu - 16. 03. 2020.

Održavanje sanitarno higijenskih uvjeta u školi

coronavirus 150Poštovani roditelji,

budući da je, prethodnih dana, u medijima bilo različitih informacija o sanitarnim i higijenskim uvjetima u školama i vrtićima Grada Zagreba, informiramo vas da u sanitarnim prostorima glavne zgrade škole, zbog starosti zgrade, nemamo tople vode, ali je opskrbljenost sapunom, papirima i dezinficijensima konstantna i u potpunosti zadovoljavajuća. U zgradi "stare" škole uz higijenske potrepštine osigurana je i topla voda, kako u toaletima tako i u učionicama. Dodatnim uputama od strane učitelja i natpisima ispred sanitarnih čvorova učenici se potiču na redovito i pažljivo održavanje higijene.

 

Obavijest o proceduri upisa djece u 1. razred Osnovne škole Pantovčak za šk. god. 2020./ 2021.

 

Poštovani roditelji, sukladno postojećem Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12, 126/12, 94/13, 152/14, 7 /17, 68/18 i 98/19) i Pravilniku o postupku utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta, učenika te sastavu stručnih povjerenstava (NN 67/14), postupak utvrdivanja psihofizičkog stanja djece radi upisa u 1. razred osnovne škole provodi se od 31. ožujka do 15. lipnja u osnovnoj školi koju će dijete pohađati prema upisnom području. 

S obzirom da pregled djeteta obavlja stručno povjerenstvo škole kojega je član i nadležna školska liječnica, roditelj/skrbnik obvezan je prijaviti dijete za pregled u ambulanti nadležne školske liječnice – dr. Ana Šesto, Služba za školsku i adolescentnu medicinu, Dom zdravlja Zagreb – Zapad (Črnomerec) – Prilaz baruna Filipovića 11, tel: 3707 029, parnim datumima ujutro, a neparnim datumima popodne. 

S ostalim članovima stručnog povjerenstva škole, roditelj je dužan utvrditi termin pregleda u školi koju će dijete pohađati prema upisnom području na broj telefona: 4824 148 (pedagog 103, psiholog 119)  Iznimno od navedenog roka djeca s već utvrđenim teškoćama u razvoju i djeca koja su u školskoj godini 2019./2020. dobila rješenje o odgodi upisa u 1. razred osnovne škole trebaju pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja od 1. veljače do 15. travnja, a kako bi im se pravovremeno odredila programska i profesionalna potpora (Pravilnik o osnovnoškolskom i srednjoškolskom odgoju i obrazovanju učenika s teškoćama u razvoju, NN 24/15).

 

Predsjednica
povjerenstva za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta:
Vesna Rak, prof. psihologije

 

 

Razredna nastava na daljinu - 16. 03. 2020.

skola za zivot ON LINEPoštovani učenici i roditelji,

Nastava na daljinu za učenike razredne nastave zamišljena je kao kombinacija sadržaja na HRT-u treći program i zadataka dobivenih od strane vaših učiteljica putem elektroničke pošte. Iako nastava na daljinu počinje sutra način i dinamiku distribucije sadržaja i komunikacije učiteljica s učenicima uhodavati će se još nekoliko dana. Dakle, raspored programa na HRT-u možete pogledati dolje i on će svakodnevno biti objavljivan na web stranici škole a više detalja o dinamici, sadržajima i kanalu komunikacije s učiteljicama primit ćete sutra putem emaila. Sadržaji emitirani na HRT-u bit će i kasnije dostupni na youtube kanalu Škola za život. 

RASPORED POD OPŠIRNIJE                                                                                              Miroslav Klobučar, ravnatelj

 

Opširnije: Razredna nastava na daljinu - 16. 03. 2020.

Rezultati natječaja - Maske izvanzemaljske

plastelinko maska 150Poštovani učitelji i mentori,

24. veljače 2020, u kino dvorani održano je otvorenje izložbe učeničkih radova u sklopu likovnog natječaja "PLASTELINKO". Na natječaju je sudjelovalo 48 škola s cijelog područja Hrvatske s gotovo 400 učeničkih radova. Nakon selekcije od strane žirija u sastavu učiteljica Jasne Bartolović Rimac, Borne Prpić Sovilj te nastavnika likovne kulture Tihomira Razuma, uz pomoć učiteljice Adriane Šaban, izloženo je 87 radova.

Popis nagrađenih učenika u kategoriji 1 - 4 razreda:

NAGRADA : MIA MEDVEDEC, 4. RAZRED, OŠ TOMAŠA GORIČANCA, MALA SUBOTICA
NAGRADA: PAOLA KRIŠTIĆ, 4.B RAZRED, OŠ LADIMIREVCI, VALPOVO
NAGRADA: LAURA KEREC, 4.E RAZRED, OŠ MILAN BROZOVIĆ, KASTAV

Popis nagrađenih učenika u kategoriji 5 - 8 razreda:

RAFAELA RUMENJA, 6.B RAZRED, OŠ JELKOVEC, SESVETE
DANIJELA BARABA, 8. A RAZRED, CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE GOLJAK
ANTONIJA GLASNOVIĆ, 8. RAZRED, OŠ MATE LOVRAKA ZAGREB

Popis posebno pohvaljenih radova učenika:

 

1. LANA LELAS, 5.B RAZRED, OŠ TIN UJEVIĆ, OSIJEK

2. MATO KATIĆ, 1.C RAZRED, OŠ LUKA, SESVETE

3. GABRIELA TIČINOVIĆ, 4.B RAZRED, OŠ JOSIP PUPAČIĆ, OMIŠ

4. JULIJA JURAS, 4. RAZRED, OŠ TOMAŠA GORIČANCA, MALA SUBOTICA

5. ANJA POLJAK, 4.B RAZRED, OŠ LADIMIREVCI, VALPOVO

6. ELIZABETA BEKAVAC, 7.B RAZRED, OŠ JOSIPA JURJA STROSSMAYERA, ZAGREB

7. NINA DUBRAVČIĆ, 2. RAZRED, OŠ SUPETAR, SUPETAR

8. NINA BUDIŠA, 2.D RAZRED, OŠ BIJAĆI, KAŠTEL ŠTAFILIĆ

9. MERI KNEŽEVIĆ, 2. RAZRED, OŠ PETRA ZORANIĆA, MASLENICA

10. RUŽICA MARUŠIĆ, 4. RAZRED, OŠ JOSIPA KOZARCA, VRBICA

 

Ukupno je podijeljeno šest nagrada koje je sponzorirala Školska knjiga i Alfa te deset posebnih priznanja.

Hvala svim sudionicima koji su svojom kreativnošću i radom uljepšali našu izložbu radova.

 

Likovni natječaj "Plastelinko"

Prva nagrada RN 150Poštovani,

s velikim zadovoljstvom pozivamo učitelje likovne kulure i razredne nastave na sudjelovanje u likovnom natječaju.
Upoznajte i primijenite s učenicima JEDINSTVENI LIKOVNI IZRIČAJ: slikanje PLASTELINOM NA PAPIRU.
Opis tehnike slikanja plastelinom na papiru možete vidjeti klikom na ovu poveznicu. Tehniku slikanja plastelinom učitelj likovne kulture T. Razum prvi puta je isprobao u sklopu projekta KA101 "Resourceful school" na tečaju u Firenci, 2019. godine.

Natječajem želimo potaknuti učenike na inovativni likovni izričaj na temu
"MASKE IZVANZEMALJSKE".

 

Opširnije: Likovni natječaj "Plastelinko"

e upisi veliki

edu hr portal veliki

google link veliki

youtube link veliki

Ustanova

OŠ PANTOVČAK
Hercegovačka 108
10000 ZAGREB
 
Telefon:
01/4824 148 (centrala)
 
01/ 4822 585 (stara škola)
 
Fax:
01/4824 422
 
E-mail:
 
OIB: 87153754672
Račun: HR 5823600001101469343
Vaš E-mail:
Predmet:
Poruka:
Koliko očiju ima čovjek?

Djelatnici

Ravnatelj:
Miroslav Klobučar, prof.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rad sa strankama:
Ponedjeljak:16.30-18.30 (ili po dogovoru)
 
Stručne suradnice:
Pedagoginja,
Marina Žitković
marina.zitkovic(at)skole.hr
Rad sa strankama:
Utorak: 17.00 - 19.00 (ili po dogovoru)
 
Psihologinja,
Vesna Rak
vesna.rak(at)skole.hr
Rad sa strankama:
Srijeda: 17.00 - 19.00 (ili po dogovoru) 
 
Knjižničarka,
Jelena Pervan
jelena.pervan1(at)skole.hr
 
Službenik za zaštitu osobnih podataka,
Danijel Forjan

danijel.forjan2(at)skole.hr

pantovcak(at)os-pantovcak-zg.skole.hr

 
 
Učitelji razredne i predmete nastave.
 
Tajništvo:
Mirjana Gjano
 
Rad sa strankama:
10.30 - 11.30 
13.00 - 14.00
 
Računovodstvo:
Lucija Mustapić
lucija.mustapic3(at)skole.hr
 
Rad sa strankama:
11.30-13.00

Razredna nastava

1.a  Tatjana Pešić Ilijaš
        tatjana.pesic-ilijas(at)skole.hr
 
1.b   Borna Prpić Sovilj
        borna.prpic-sovilj(at)skole.hr
 
1.c    Ivona Presečki
        ivona.presecki(at)skole.hr
 
2.a   Olgica Malkoč Vincelj
        olgica.malkoc-vincelj(at)skole.hr
 
2.b   Marina Krakan
        marina.krakan(at)skole.hr 
 
3.a  Sanja Trtanj
        sanja.trtanj(at)skole.hr
 
3.b  Daniela Žižanović
        daniela.jukic1(at)skole.hr
 
3.c   Adriana Šaban
        adriana.saban(at)skole.hr
 
4.a  Marija Gašparuš
        marija.gasparus(at)skole.hr
 
4.b  Jasna Bartolović Rimac
        jasna.bartolovic-rimac(at)skole.hr
 
 
 
U želji da vam što cjelovitije prikažemo rad naše škole, aktualno vas informiramo i uspješnije s vama komuniciramo izradili smo novu internetsku stranicu škole.
1.a i 1.b  Maja Žunić Pintarić
1.c  Ana Marija Milković
 
 
2.a  Ivan Oreški
2.b  Magda Marić
 
 
3.a i 3.c  Jasna Babić
3.b i 3.c  Zrinka Filipović
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Predmetna nastava

5.a Marina Moćan, Engleski jezik
      marina.mocan(at)skole.hr
 
5.b Željka Frančić, Hrvatski jezik
      zeljka.francic.simek(at)skole.hr
 
5.c Matija Dugandžić, TZK
      matija.dugandzic(at)skole.hr
 
6.a Tihomir Razum, Likovna kultura
       tihomir.razum(at)skole.hr
 
6.b Danijel Forjan, Informatika
       danijel.forjan2(at)skole.hr
 
6.c Matija Eršek, TZK
      matija.ersek(at)skole.hr
 
7.a Zrinka Šipušić, Kemija
      zrinka.sipusic(at)skole.hr
 
7.b Đurđica Miškulin, Povijest
       durdica.miskulin(at)skole.hr
 
8.a Ljijana Rosić, Hrvatski jezik
      ljiljana.rosic1(at)skole.hr
 

8.b Ante Bašić, Hrvatski jezik

      ante.basic14(at)skole.hr

8.c  Branka Kovač, Glazbena kultura

       branka.kovac(at)skole.hr

 

 
 
 
 
 
Kristina Čajo Anđel, Engleski jezik
kristina.cajo-andel(at)skole.hr
 
Mirella Kujundžić Lujan, Njemački jezik
mirella.kujundzic-lujan(at)skole.hr
 
Eleonora Deriš, Engleski jezik
eleonora.deris(at)skole.hr
 
Julijana Lepur, Njemački jezik
 
Jasenka Parađiković, Matematika
jasenka.paradikovic(at)skole.hr
 
č.s. Monika, Vjeronauk
ana.brcic1(at)skole.hr
 
Mirjana Horvat, Geografija
mirjana.horvat1(at)skole.hr
 
Katarina Vrančić, Matematika
katarina.vrancic(at)skole.hr
 
Tatjana Polchert, Biologija
tatjana.polchert(at)skole.hr
 
Marija Magić, Vjeronauk
marija.magic(at)skole.hr
 
Danijela Takač, Fizika i Tehnička kultura
danijela.takac(at)skole.hr